Kledingsponsor Roparunteam SVP

Roparunteam “Samen voor Palliatief

Power Jobs, trots kledingsponsor van het Roparunteam “Samen Voor Palliatief”. Dit team zal net als vele andere Roparunteams aankomend pinksterweekend zijn uiterste best doen om binnen 48 uur in estafette van Hamburg naar Rotterdam te lopen. Power Jobs draagt graag haar steentje bij en voorziet het gehele team van mooie polo’s, jacks en loopshirts. Veel succes namens Power Jobs!!

Meer informatie op www.samenvoorpalliatief.nl

Wat is de Roparun?
De Roparun is ’s werelds langste estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren. Naast de sportieve prestatie zamelen teams geld in voor alle vormen van palliatieve zorg. Palliatieve zorg is erop gericht om de best mogelijke kwaliteit van leven te bieden bij een ongeneeslijke ziekte. Inloophuizen, hospices of pruiken voor kinderen met kanker zijn enkele doelen die de stichting Roparun financieel ondersteunt. Deelname aan de Roparun wordt ook wel een ‘Avontuur voor het leven’ genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer hardlopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en navigators. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken. Roparunteam Samen Voor Palliatief bestaat uit ongeveer 25 personen.
Teams organiseren acties en sportevenementen om geld in te zamelen. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsoren. Ook zijn de leden van een team verplicht om Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.
Meer informatie over de Roparun op www.roparun.nl