Medewerker horeca – Attractiepark Toverland 

 

 

Meer informatie

 

Blije gezichten, attracties die op volle toeren draaien, bezoekers die gillen van de pret en genieten van de gezelligheid, een heerlijk ijsje en lekker eten… …deze magische momenten worden mede mogelijk gemaakt door enthousiaste medewerkers! Heb je altijd al in de vrijetijds branche willen werken? Laat een bericht achter via de website, er wordt vervolgens snel contact met je opgenomen.

Ben jij die hardwerkende topper die staat te popelen om aan de slag te gaan in een magische werkomgeving? Werken in een dynamische horeca omgeving net diverse concepten, verkooppunten en fucties. Géén dag is hetzelfde en er is veel afwisseling in de werkzaamheden! 

♥ Flexibel werken via onze app

Een groot voordeel van werken bij PowerFlex zijn de flexibele diensten. Hierdoor kun je natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met je studie of hobby’s, zodat het prima met elkaar te combineren is. Naast de weekenden kun je ook in de vakanties aan de slag. Indien je graag alleen veel uren in de vakantieperiodes wilt maken, dan is ook dat bespreekbaar. Ook collega’s die juist dagdelen willen werken, bijvoorbeeld enkel de ochtend of juist alleen de avond zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren. Via onze app kies je de open diensten die het beste voor je uitkomen!

 

♥ Vervoer wordt voor je geregeld

Wil je aan de slag? Dan wordt vervoer voor je geregeld van en naar je werk. Iedere dag is er of een auto voor je beschikbaar of je wordt gebracht en opgehaald door onze chauffeur(s). Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om met eigen vervoer te gaan.

♥ Pieken tijdens de pieken

Het gehele jaar door zijn er verschillende piekmomenten zoals de zomervakantie, Halloween en het Winter seizoen, waarbij jouw enthousiaste en flexibele inzet goed van pas komt. En hoe tof is het om juist op deze momenten te zorgen voor een glimlach van oor tot oor!

 

♥ Weet je tijden

De horecatijden zijn veelal gelijk aan de openingstijden van de werkgever (of net een uurtje langer). Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent en kun je jouw diensten goed plannen.

 

Werken via PowerFlex bij Attractiepark Toverland? Klik hier om het contact formulier in te vullen en wij nemen contact met jou op.