Fastfood keuken medewerker

Functieomschrijving

Werken binnen de bekendste fastfoodketens in Nederland betekent good times voor jou en je gasten! I’m lovin’ it!

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Maak de lekkerste hamburgers, bak de perfecte goudgele Frietjes of maak de lekkerste ijsjes & milkshakes. Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste positieve ervaring en de lekkerste gerechten.

Ook leer je jouw skills ontwikkelen tijdens het uitvoeren van je werk als Horecamedewerker. Denk aan het nemen van verantwoordelijkheid, servicegericht werken of leren samenwerken als een echte teamplayer.

Belangrijke skills die altijd van pas komen!

 

Makkelijk te combineren

Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld. Hier kan je buiten werktijd leuke dingen mee doen, want je kunt flexibel werken, en zo is het goed te combineren met alle andere dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven. Via onze app kies je de open diensten die het beste voor jou uitkomen!

 

Jezelf kunnen zijn

We waarderen je om wie je bent en vinden het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Om bij een fastfoodketen te werken, zijn er twee dingen belangrijk: het helpen van onze gasten en het bereiden van onze producten. Denk jij dat je dit kan? En lijkt dit je leuk? Dan pas je binnen de cultuur en het team. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en jezelf kunt ontwikkelen.

 

Werken via PowerFlex? Klik hier om het contact formulier in te vullen en wij nemen contact met jou op