Medewerker Theater & Events

Meer informatie

Werken in de evenementenbranche is elke dag een feestje. Houd jij ook zo van theater en evenementen en wil jij ervoor zorgen dat gasten een 10+ ervaren en met een grote lach terugdenken aan hun beleving van een voorstelling of event?

De werkzaamheden

Als medewerker Theater & Events zijn je werkzaamheden geen dag hetzelfde. De ene dag sta je achter de bar je tapkunsten te vertonen, de andere week help je mee bij de catering van een evenement. Carnaval, een congres, een vergadering, een uitreiking, een nieuwjaarsbijeenkomst of een bruiloft …. Als medewerker Theater & Events maak jij in deze baan de leukste feesten, bijeenkomsten en events mee, terwijl je werkt!

Tijdens de events zorg jij ervoor dat de gastvrijheid altijd wordt gewaarborgd. In al je werkzaamheden ga jij voor de 10+ beleving voor de gasten en zorg je ervoor dat het ze aan niets ontbreekt.

 

Gastvrijheid 

Gastvrijheid staat bij jou altijd voorop en jij bent in staat om de verwachtingen van je gasten te overtreffen. Gastvrijheid zit vaak in kleine dingen en jij snapt dat nét dat stukje extra aandacht altijd leidt tot optimale tevredenheid.

 

Werkervaring

Je hebt affiniteit met de horeca branche en/of wilt alles van dit prachtige vak leren en je bent in staat om snel te schakelen. Heb je reeds werkervaring in de horeca? Dan is dit absoluut mooi meegenomen! Heb je nog geen ervaring maar ben je wel leergierig? Dan is jouw inzet en enthousiasme net zo belangrijk. Indien gewenst trainen we je vaardigheden naar een hoger niveau!

 

Plan je eigen diensten via onze app

Je bent flexibel inzetbaar. Overdag, ’s avonds en/of in het weekend. Het voordeel van werken in de hospitality, leisure of evenementenbranche is de veelzijdigheid van werkuren. Er zijn voldoende momenten om diensten te werken naast je opleiding of hobby’s. Via onze app kies je de diensten die je het beste uitkomen! Je bepaalt dus zelf wanneer je werkt.

 

Werken via PowerFlex? Klik hier om het contact formulier in te vullen en wij nemen contact met jou op