Power Jobs en Roparun!

Roparun 2017

“Roparun 2017… wat was het geweldig! Geweldig in alle opzichten. Ons eigen nieuwe Roparun team Samen Voor Palliatief met bijzondere-, grappige-, gezellige- en lieve mensen. Met elkaar verbonden voor één doel: Samen Voor de Palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Een onvergetelijk ‘Avontuur voor het leven’ dat startte op mijn verjaardag. Ik had zelden zo’n drukbezochte verjaardag.   Een geweldig feestje bij ons vertrek, lieve cadeautjes uitpakken onderweg en vlaai eten op het startterrein in Hamburg.

En dan, na maanden van voorbereiding, de start van ons Roparun avontuur. Wat was het mooi… gezellige doorkomsten, hamburgers onderweg, aanmoedigingen van alle kanten, lieve kleurplaten, leuke ontmoetingen onderweg en meer… En ja, het was momenten zwaar. Zwaar omdat je dit ‘Avontuur’ aangaat vanuit een persoonlijke motivatie… lieve mensen die je in gedachten meeneemt.
Ik probeer de afgelopen dagen een plekje te geven. De volgorde van gebeurtenissen ben ik kwijt, mijn hoofd zit vol, tranen, lachen, stil… het komt wel weer goed hoor… ook dit is #Roparun.”

Auteur: Sandra Cremers

Fotografie: Wim Naarding