In de flexpool bij PowerFlex

Flexibel werk in Hospitality . Leisure . Events 

Ben jij op zoek naar meer afwisseling? Wil je alleen werken voor de leukste opdrachtgevers? Wil je een beter salaris? Of wil je werken wanneer het jóu uitkomt? Wat je motivatie ook is, wij weten zeker dat we een passende (bij)baan voor je hebben.

 

Bij PowerFlex bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je werkt

Werk op verschillende locaties in de regio Venlo en/of Noord-Limburg  én voor verschillende opdrachtgevers. Jij bepaalt zelf of je aan de slag gaat in de hospitality, leisure of events. Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere toppers uit onze Flexpool! Werk je liever met je huidige vrienden? Draag ze bij ons aan, iedereen is welkom! Bij PowerFlex werk je altijd met plezier!

Bekijk de vacatures snel hier

 

Meld je snel aan!

Ben jij Flex?

Kies zelf de shifts die bij je passen! Ga voor: verkoop, barwerkzaamheden, bediening, uitgifte, koken, afwassen, garderobe, entertainer, podium bouwen, croupier, attracties bedienen, glazen halen, bezorger, afruimstations, host/hostess, klantenservice, hamburger bakker, kassa bediening en nog veel meer!

  • Kies zelf wanneer je werkt via onze personeels app
  • Kies zelf bij welke opdrachtgever je werkt
  • Kies voor een fantastisch uurloon
  • Krijg gratis de leukste collega’s
  • Krijg het vervoer naar je werk geregeld, wel zo relaxed toch?
  • Krijg iedere week jouw salaris uitbetaald

For people with power

 

Over PowerFlex

Met ruim 15 jaar ervaring in de uitzendbranche zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van een flexibele werkomgeving voor opdrachtgevers. Vanwege seizoenswerk, events of gewoon drukke piekmomenten bij bedrijven is er meer behoefte aan een flexibele pool medewerkers. Opdrachtgevers zijn daarom op zoek naar flexibele ondersteuning waar een goede beloning tegenover staat. Wij hebben het hele jaar rond de leukste vacatures bij tientallen opdrachtgevers: restaurants, attractieparken, theaters, vakantieparken, casino’s, festivals, events, winkels, warenhuizen, transportbedrijven en nog veel meer!

Zoeken, vinden & matchen is wat we doen.

 

PowerFlex voor opdrachtgevers
Flexibel werk in Hospitality . Leisure . Events

Als ervaren specialist in het uitzenden van personeel zorgen wij dagelijks voor de perfecte match. Wij nemen graag het werk uit handen. We zoeken, vinden en matchen! Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een flexibele werkomgeving. Met ervaren toppers tot leergierige groentjes maken we jouw wens compleet.

 

Een FlexPool voor jouw flexibele schil

PowerFlex heeft een pool van ruim 200 gemotiveerde kandidaten, voornamelijk studenten en scholieren in de omgeving Noord-Limburg beschikbaar voor diverse werkzaamheden binnen de horeca- en vrijetijdsbranche.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een eigen flexibele pool medewerkers, perfect passend bij jouw bedrijfscultuur, locatie of werkzaamheden? PowerFlex medewerkers ondersteunen enthousiast en professioneel. Of het nu gaat om een eendaags event of langdurige ondersteuning op een vaste locatie, wij ontzorgen je graag. Daarnaast organiseren wij de planning en verzorgen wij het vervoer!

 

Wil je extra personeel inhuren, tijdelijke drukte opvangen of heb je extra personeel nodig voor een ander vraagstuk? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

 

Laten we kennismaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de Power van Flex?

We kunnen op elk gewenst moment personeel leveren binnen de branches Hospitality, Leisure en Events. PowerFlex medewerkers zijn gemotiveerd, enthousiast en veelal horeca getraind. Ze reizen zelfstandig of gezamenlijk waarbij wij zorgen voor het vervoer. Iedere uitvraag wordt persoonlijk ondersteund en begeleid. Graag gaan we gezamenlijk aan de slag om dé ideale kandidaten te matchen. Met persoonlijke aandacht en 24/7 bereikbaarheid maken we het verschil voor iedere organisatie.

Kwaliteit komt voort uit hard werken, luisteren, evalueren en verbeteren. Soms dagelijks, soms maandelijks maar altijd met commitment en resultaat.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Over PowerFlex

PowerFlex is ontstaan uit een samenwerking van PowerJobs en M&T Jobs.

 

Bekijk hier de vacatures

Attractiepark medewerker horeca

Medewerker Theater & Events

Medewerker bediening / bar

Fastfood keuken medewerker