Over ons

Over ons

De juiste persoon op de juiste plek aan het werk krijgen. Dat is in een notendop de uitdaging waarvoor PowerJobs steeds opnieuw gaat. Daar ligt onze kracht, dat is onze passie. Bij ons start iedere zoektocht met een kop koffie. Voor we aan de slag gaan, willen we u goed leren kennen. Dat geldt voor zowel de werkgever op zoek naar gedreven personeel, als iedereen die uitziet naar een uitdagende job. Niet de geautomatiseerde database geldt als uitgangspunt, maar de mensen waarmee wij onderweg zijn. Puttend uit een groot netwerk en bogend op jarenlange ervaring, gaan wij op zoek naar de perfecte match. Daarnaast leveren wij diverse personeelsdiensten, steeds op maat gesneden. Of het nu gaat om het invullen van een enkele vacature of het breed ondersteunen en adviseren, PowerJobs steekt graag de handen uit de mouwen. Op snelheid, transparantie en duidelijkheid mag u rekenen. Afspraak is afspraak, voor ons meer dan een vage belofte. Kwaliteit telt voor ons. Iedere juiste match die we tot stand brengen, bezorgt ons kippenvel. Dat willen we graag zo houden, daar knokken we voor!

 

Aanbod

Zoeken, vinden en matchen. Dat zijn voor PowerJobs sleutelbegrippen, kijkend naar de kant van vraag en aanbod. Ofwel, werknemer én werkgever zijn bij ons aan het juiste adres. Ieder die op zoek is naar een baan die past als een jas, kan bij ons terecht. Door met je in gesprek te gaan, je écht te leren kennen, kunnen we je beter van dienst zijn. Datzelfde geldt voor het bedrijf dat op zoek is naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Ook zo’n bedrijf willen we eerst beter leren kennen. We willen ieders taal verstaan en spreken. Daarna is het aan ons om de puzzel te leggen, de juiste match te maken. Vaak gaat het om banen op MBO-niveau, maar onze expertise reikt verder. Ook nadat de juiste match gemaakt is, houden wij de vinger mee aan de pols. Zo begeleiden we, indien gewenst, de nieuwe werknemer nog een tijdje. Voor het bedrijfsleven gaan we graag op zoek naar strategische oplossingen op personeelsgebied. Dat kunnen oplossingen op korte termijn zijn, maar ook van langere duur. Onder de noemer PowerDiensten presenteren wij een aantal van onze diensten. Telkens geldt dat we maatwerk willen leveren, steeds opnieuw vanuit onze power.

 

Verwachting

PowerJobs staat voor kwaliteit. Tevredenheid maakt daar onderdeel vanuit. De werknemer die zijn droombaan vindt moet tevreden zijn, voor de werkgever geldt niet anders. Wij willen telkens transparant zijn in ons werk, in onze omgang met onze klanten. Die transparantie, die eerlijkheid ontmoeten wij ook graag bij de ander. Een bedrijf zal blij zijn met personeel dat zich voor honderd procent wil inzetten en gepassioneerd aan de slag gaat. Maar het moet ook voor jou als werknemer heerlijk zijn om op de juiste plek te mogen landen. Voor ons begint het ermee zicht te krijgen op jouw competenties, kwaliteiten en drives. Zo willen we je graag helpen helder te krijgen waar jouw echte power zit. Power waar een van onze opdrachtgevers misschien wel op zit te wachten. Commitment is voor ons een belangrijke kernwaarde. Als we samen onderweg gaan, betekent dat ook iets. Zo slaat PowerJobs telkens een brug tussen wat een bedrijf nodig heeft en wat jij kunt bieden. Onze kracht bestaat eruit te verbinden. PowerJobs streeft ernaar vanuit die gedeelde passie steeds opnieuw mensen met elkaar in contact te brengen.